Voor wie is EVC ?

Voor mensen met veel werkervaring en werkzoekenden

Als u veel ervaring heeft opgedaan op een bepaald gebied, maar niet beschikt over een diploma, dan kunt u deze ervaring vastleggen in een Ervaringscertificaat.

EVC is met name bedoeld voor bekwame, maar nog niet gekwalificeerde werknemers. Het biedt u de mogelijkheid om eerdere opleidingen en relevante werk- en levenservaring te laten vergelijken met een beroepsstandaard. Wat u weet en kunt, zal voor een groot deel in de praktijk geleerd zijn. De kans is aanwezig dat u op een hoger niveau werkt dan met diploma’s kan worden aangetoond. Door een EVC-procedure te volgen, krijgt u inzicht in uw mogelijkheden, talenten en competenties. Deelnemers aan EVC beschikken ten minste over 3 jaar relevante werkervaring op het gebied en op het niveau van de opleiding waar de belangstelling naar uitgaat.

Recente blogartikelen

Wat klanten vertellen

Ik vond het erg leuk om deze assessments te doen. Door bij een aantal medewerkers uit eenzelfde organisatie op bezoek te gaan leer je zo’n club wat beter kennen. Wat ik zo bijzonder vond aan deze reeks was dat Swazoom kinderopvang verzorgt binnen een welzijnsorganisatie.

Herman van den Brink
Herman van den BrinkAssessor

Waarom ik graag voor QRM assessments uitvoer? Het is hét assessment bureau die goede relaties onderhield met de opleidingsinstituten die vrijstellingen moesten geven. Geen enkel ander assessment bureau heeft zoveel resultaten behaald voor de kandidaten.

Ad van den Berg
Ad van den BergAssessor
© Copyright - QRM