Ben je klaar voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling?

Als mens groei je je hele leven. Met alles wat je mee maakt én alle ervaring die je op doet groei je. Niet alleen als professional maar als mens in zijn geheel. Werk is een belangrijk deel van met menselijk bestaan. Betaald- maar ook niet betaald. Werk is een prestatie leveren aan een ander die deze prestatie beoordeelt en waardeert. Je voegt waarde toe aan die ander; binnen een bedrijf, een gezin, vrijwilligersorganisaties, sport, ed. Ook door het lezen van boeken voeg je waarde toe… aan jezelf.

“Door alle ervaringen in je hele leven maak je je allerlei competenties eigen. Vaak ben je je daar niet eens van bewust.”

Maak een tussenstop in je loopbaan

P-qrm

Sta eens stil bij alles wat je kent en kunt; het is vaak bijzonder wat jij gewoon vindt. Er zit veel bijzonders in ieder. Denk er eens over na. Denk eens over een objectieve waardering van alles wat je in je leven hebt geleerd. Dus niet alleen op school en vaak juist niet op school.

Wat zou het interessant zijn om al je ervaring en opgedane kennis eens op waarde te beoordelen en op te (laten) tekenen, objectief en gecertificeerd. Natuurlijk moet je wat je beweerd ook staven met bewijsmateriaal. Dat is vaak nog een hele klus.

QRM biedt u de mogelijkheid om te laten zien wat u werkelijk waard bent. Wij brengen , gecertificeerd door het Ministerie van Onderwijs uw ervaring in kaart. En dat doen we niet zo maar, we doen dat altijd tegen het licht van een voor u passende opleidingsstandaard.

Dit kan een bedrijfs-, branche of landelijk erkende opleidingsstandaard zijn. Daarbij houden wij altijd in de gaten dat u gebaat bent bij een landelijk erkend MBO- of HBO-diploma. Dit hoeft echter niet altijd uw doel te zijn.

Diploma

Een vakdiploma is voor de meeste mensen het primaire doel van het EVC-traject. Soms ingegeven door de persoonlijke wens om erkend te worden als vakman of vakvrouw. Dan weer ingegeven door de werkgever die vanuit strakkere regelgeving vanuit de overheid moet upgraden in zijn personeelsbestand. Baanbehoud speelt dan vaak een rol. Zonder het juiste passende diploma mag je soms jou vak niet meer uitoefenen.

Ondanks dat je je vak al jarenlang, vaak 10 of 20 jaar lang, perfect uitoefent en lovende beoordelingen hebt gekregen. Plotseling dreigt een onbevoegd-verklaring en sta je boven aan de glijbaan naar ontslag (over een jaar). Het diploma is dan een ‘must’. QRM helpt je jouw ervaring op te tekenen en met bewijzen te staven gericht op de verkrijging van het gewenste diploma. Het maakt daarbij niet uit of je 35 bent of 55.

sportinstructeur21x21

Wat biedt het Ervaringscertificaat voor u?

  • Inzicht in eigen competenties
  • Verkort traject naar een diploma, wellicht direct je diploma
  • Bieden van nieuwe mogelijkheden en een zonniger toekomst
  • Verbeterde positie op de (interne)arbeidsmarkt
  • Besparing van opleidingskosten
  • Scholingskosten aftrekbaar (ontvang tot 50% terug)

Individueel EVC-Traject

Om de kennis en ervaringen van uw werknemers om te laten zetten in een officieel erkend Ervaringscertificaat is het van belang dat het EVC-traject wordt doorlopen. Dit traject wordt geheel onder begeleiding van onze gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd.

Recente blogartikelen

Wat klanten vertellen

Ik vond het erg leuk om deze assessments te doen. Door bij een aantal medewerkers uit eenzelfde organisatie op bezoek te gaan leer je zo’n club wat beter kennen. Wat ik zo bijzonder vond aan deze reeks was dat Swazoom kinderopvang verzorgt binnen een welzijnsorganisatie.

Herman van den Brink
Herman van den BrinkAssessor

Waarom ik graag voor QRM assessments uitvoer? Het is hét assessment bureau die goede relaties onderhield met de opleidingsinstituten die vrijstellingen moesten geven. Geen enkel ander assessment bureau heeft zoveel resultaten behaald voor de kandidaten.

Ad van den Berg
Ad van den BergAssessor
© Copyright - QRM