EVC Verzilvering

EVC Verzilvering MBO

Als u het Ervaringscertificaat wilt laten verzilveren in een MBO-diploma, dan kan QRM uw certificaat in combinatie met de verplichte taal- en rekentoetsen aanbieden bij de examencommissie van een ROC. Deze taal en rekentoetsen kunnen wij voor u regelen en organiseren.

Deze commissie bepaalt of u in aanmerking komt voor een diploma.

Wij hebben met verschillende ROC’s afspraken gemaakt over de verzilvering van onze certificaten en kennen deze markt.

Voor € 195,- (exclusief BTW) bieden wij u deze hulp bij verzilvering aan.

Vakbekwaamheidsbewijs

U kunt er ook voor kiezen om uw ervaringscertificaat om te zetten in een vakbekwaamheidsbewijs.

Het vakbekwaamheidsbewijs is een nieuw document dat voorziet in een behoefte van zowel werkgevers als werknemers. Het is daadwerkelijk het bewijs van niet alleen uw kennis en kunde maar ook uw bekwaamheid en daarmee uw meerwaarde als werknemer. Het vakbekwaamheidsbewijs is daarmee een waardevol document als resultaat van een volwaardige, onafhankelijke en geborgde EVC – procedure.

Verzilvering HBO (validering)

Voor verschillende Hbo-opleidingen voert QRM  EVC-trajecten uit. Denk aan Techniek, Pedagogiek, Management, Agogiek. Voor de waardering werkt QRM  structureel samen met Saxion Hogeschool.

Saxion geeft op excellente wijze invulling aan het beleid van de minister van onderwijs ‘Leven Lang Leren’. QRM is de externe valideringspartij voor Saxion. QRM heeft samen met Saxion, vorm en inhoud gegeven aan het waarderen, valideren van in de praktijk verworven competenties van de kandidaten. Met uw ervaringscertificaat maken wij uw competenties inzichtelijk. Ons doel is om met  uw certificaat vrijstellingen te krijgen voor uw HBO opleiding, zodat de opleidingsduur verkort wordt.

Recente blogartikelen

Ad van den Berg over verzilvering bij QRM

Waarom ik graag voor QRM assessments uitvoer? Het is hét assessment bureau die goede relaties onderhield met de opleidingsinstituten die vrijstellingen moesten geven. Geen enkel ander assessment bureau heeft zoveel resultaten behaald voor de kandidaten.

Ad van den Berg
Ad van den BergAssessor
© Copyright - QRM