EVC TRAJECTEN DIE JE VERDER HELPEN IN JE LOOPBAAN

Samen met QRM op weg naar een erkend diploma of certificaat. Wij helpen je met een passend EVC traject binnen jouw branche.

  • Binnen 3 maand een passend certificaat of diploma

  • EVC trajecten voor 40+ vakgebieden

Laat uw werkervaring erkennen bij QRM

EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. Dit betekent dat wat u geleerd heeft op school, in uw werk of privé wordt beoordeeld en erkend. Een EVC traject maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen u heeft opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze, samen met u, informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een EVC certificaat. Met het EVC certificaat toont u uw kennis en kunde aan. Dit is heel zinvol als u zich verder wilt ontwikkelen in een vervolgopleiding of als u bij een sollicitatie duidelijk wilt aangeven waar u staat en over welke competenties u reeds beschikt.

EVC traject – Behaal een officieel erkend ervaringscertificaat

EVC is een initiatief van de overheid en wordt sterk gepromoot door de Projectdirectie Leren en Werken van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarom is het Kenniscentrum EVC opgericht die een code heeft opgesteld. QRM werkt volgens deze EVC code en is dan ook erkend aanbieder van EVC procedures op MBO en HBO niveau.

Ruime ervaring met EVC trajecten

QRM heeft ruime ervaring met de uitvoering van EVC-procedures in talrijke complexe en zeer grootschalige projecten voor organisaties in heel Nederland. Een EVC traject biedt belangrijke toegevoegde waarde voor u en uw medewerkers, bijvoorbeeld in het kader van loopbaanontwikkeling, organisatieontwikkeling en personeelsplanning.

Voordeel voor uw organisatie

U maakt met QRM een uitstekende keuze. We delen onze ervaring graag met u. We vertellen u graag wat een EVC traject  inhoudt en op welke wijze dit voordelen kan bieden voor uw organisatie. Wilt u meer weten over een EVC traject ? Bent u op zoek naar een professionele partner voor de uitvoering van EVC in uw organisatie? Ga naar www.qrm.nl voor meer informatie.

Wat klanten vertellen

Ik vond het erg leuk om deze assessments te doen. Door bij een aantal medewerkers uit eenzelfde organisatie op bezoek te gaan leer je zo’n club wat beter kennen. Wat ik zo bijzonder vond aan deze reeks was dat Swazoom kinderopvang verzorgt binnen een welzijnsorganisatie.

Herman van den Brink
Herman van den BrinkAssessor

Waarom ik graag voor QRM assessments uitvoer? Het is hét assessment bureau die goede relaties onderhield met de opleidingsinstituten die vrijstellingen moesten geven. Geen enkel ander assessment bureau heeft zoveel resultaten behaald voor de kandidaten.

Ad van den Berg
Ad van den BergAssessor

© Copyright - QRM