EEN PASSEND EVC TRAJECT IN DE ZORG

Wij helpen je met een passend EVC traject in de zorg. Samen met QRM op weg naar een erkend diploma of certificaat.

  • Ruime ervaring met EVC binnen de zorg

  • Binnen 3 maand een passend certificaat of diploma

  • Gecertifceerd EVC aanbieder

Evc traject zorg

Aan medewerkers in de zorg, welzijn en hulpverlening worden steeds hogere eisen gesteld. De vraag naar gekwalificeerd personeel blijft groeien. Ervaren medewerkers die niet in het bezit zijn van een landelijk erkend diploma, kunnen via een EVC-procedure snel een MBO- of HBO-diploma halen.

Uw niveau binnen de zorg officieel aantonen

U helpt collega’s bij het organiseren van activiteiten, zoals spel, recreatie en werk. Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden stemt u af met collega’s en de mantelzorger of de wettelijke vertegenwoordigers van de zorgvrager. U stelt een werkplanning op van uw werkzaamheden op basis van een al vastgesteld zorg-, leef-, begeleidings- of activiteitenplan. U helpt de cliënt of zorgvrager bij dagelijkse bezigheden als eten, drinken en verplaatsen. Daarnaast helpt u mensen met hun persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden. Herkent u in uw eigen werk een van de bovenstaande taken en heeft u MBO werk- en denkniveau, maar niet het bijbehorende diploma? Dan kunt u ervoor kiezen uw werkervaring te laten erkennen. QRM biedt een uniek erkenningsprogramma speciaal voor de ervaren helpende en verzorgende. Daarmee behaalt u een officieel erkend Ervaringscertificaat, waarmee u uw MBO-niveau aantoont.

Zet uw werkervaring om naar een erkend certificaat

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan medewerkers en de behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt dan ook toe. Het niet bezitten van een diploma wil echter niet zeggen dat de vereiste kennis niet in huis is. Met een EVC-procedure laat u uw werkervaring en de kennis die u in opleidingen heeft opgedaan officieel erkennen. Op basis daarvan kan vaak versneld een diploma worden behaald. QRM is specialist op het gebied van de Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC). De procedures zijn volledig conform de landelijke code van het Kenniscentrum EVC opgesteld. U ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat.

 

Wat klanten vertellen

Ik vond het erg leuk om deze assessments te doen. Door bij een aantal medewerkers uit eenzelfde organisatie op bezoek te gaan leer je zo’n club wat beter kennen. Wat ik zo bijzonder vond aan deze reeks was dat Swazoom kinderopvang verzorgt binnen een welzijnsorganisatie.

Herman van den Brink
Herman van den BrinkAssessor

Waarom ik graag voor QRM assessments uitvoer? Het is hét assessment bureau die goede relaties onderhield met de opleidingsinstituten die vrijstellingen moesten geven. Geen enkel ander assessment bureau heeft zoveel resultaten behaald voor de kandidaten.

Ad van den Berg
Ad van den BergAssessor

© Copyright - QRM