EEN PASSEND EVC TRAJECT IN DE KINDEROPVANG

Wij helpen je met een passend EVC traject in de kinderopvang. Samen met QRM op weg naar een erkend diploma of certificaat.

  • Ruime ervaring met EVC binnen de kinderopvang

  • Binnen 3 maand een passend certificaat of diploma

  • Gecertifceerd EVC aanbieder

EVC traject Kinderopvang

Als pedagogisch medewerker biedt u dagelijks opvang aan baby’s, peuters en jonge kinderen. U levert hiermee een bijdrage aan hun opvoeding, verzorgt hen of ondersteunt hen. U creëert een fysiek en emotioneel veilige, gezellige en stimulerende leefomgeving. U werkt altijd volgens het pedagogisch plan van de organisatie. U biedt ontwikkelingsgerichte activiteiten aan aan kinderen met en zonder specifieke begeleidingsvraag. Herkent u in uw eigen werk een van de bovenstaande taken en heeft u MBO werk- en denkniveau, maar niet het bijbehorende diploma? Dan kunt u ervoor kiezen uw werkervaring te laten erkennen. QRM  biedt een uniek erkenningsprogramma speciaal voor de ervaren pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Daarmee behaalt u een officieel erkend Ervaringscertificaat, waarmee u uw MBO-niveau aantoont.

Officieel erkend aanbieder van EVC certificaten

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan medewerkers en de behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt dan ook toe. Het niet bezitten van een diploma wil echter niet zeggen dat de vereiste kennis niet in huis is. Met een EVC-procedure laat u uw werkervaring en de kennis die u in opleidingen heeft opgedaan officieel erkennen. Op basis daarvan kan vaak versneld een diploma worden behaald. QRM is specialist op het gebied van de Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC). De procedures zijn volledig conform de landelijke code van het Kenniscentrum EVC opgesteld. U ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat.

Doelgroep

Dit erkenningsprogramma is speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de kinderopvang of op een school in de functie van pedagogisch medewerker of groepsleider, en die hun kennis, inzicht en ervaring willen laten erkennen op officieel MBO-niveau. Op basis van uw werk en aanvullende vakgerichte cursussen heeft u zich ontwikkeld naar MBO-niveau. Dit betekent dat u al enige tijd (zo’n 3 tot 5 jaar) werkzaam bent, of recent bent geweest, in een positie op MBO-niveau.

Wat klanten vertellen

Ik vond het erg leuk om deze assessments te doen. Door bij een aantal medewerkers uit eenzelfde organisatie op bezoek te gaan leer je zo’n club wat beter kennen. Wat ik zo bijzonder vond aan deze reeks was dat Swazoom kinderopvang verzorgt binnen een welzijnsorganisatie.

Herman van den Brink
Herman van den BrinkAssessor

Waarom ik graag voor QRM assessments uitvoer? Het is hét assessment bureau die goede relaties onderhield met de opleidingsinstituten die vrijstellingen moesten geven. Geen enkel ander assessment bureau heeft zoveel resultaten behaald voor de kandidaten.

Ad van den Berg
Ad van den BergAssessor

© Copyright - QRM