JE KAN MEER DAN JE DIPLOMA’S VERTELLEN.

Samen met QRM op weg naar een erkend diploma of certificaat. Wij helpen je met een passend EVC traject binnen jouw branche.

  • Binnen 3 maand een passend certificaat of diploma

  • Professionele begeleiding en een persoonlijke aanpak

EVC certificaat

Mensen kunnen vaak veel meer dan hun diploma’s aantonen. U leert op uw werk, door het opvoeden van een gezin, van het ontwikkelen van hobby’s en van vrijwilligerswerk. In een EVC-traject kan u deze ervaring laten erkennen in een EVC certificaat. Het EVC certificaat is geen diploma, maar een foto van alles wat u nu kan en weet.

Het EVC certificaat heeft in Nederland een officiële bewijswaarde van de ervaring die mensen hebben opgedaan. Naast uw behaalde diploma’s geeft een EVC certificaat dus een bewijs over wat u naast uw diploma’s weet en kan. Een perfect instrument om uw ervaring aan te tonen!

De waarde van EVC

De EVC-assessor stelt na het assessment op basis van de portfoliobeoordeling, het criteriumgericht interview en het werkplekbezoek een EVC certificaat op. In dit EVC certificaat beschrijft de EVC-assessor welke onderdelen van een kwalificatiedossier de deelnemer aantoonbaar beheerst en welke onderdelen de deelnemer nog niet aantoonbaar beheerst. Het EVC certificaat beschrijft dus de aantoonbare ervaring van een deelnemer en meet dit met een landelijke standaard. Bij het loopbaandoel verzilvering kan het EVC certificaat ter verzilvering worden aangeboden bij een Examencommissie van een ROC. Bij het loopbaandoel op HR-gebied kan het EVC certificaat worden gebruikt om met de werkgever de loopbaan verder te plannen.

Een EVC certificaat is dus een bewijsstuk over uw ervaring, wat niet alleen uit behaalde diploma’s blijkt. Voor verschillende doelgroepen heeft deze beschrijving belangrijke voordelen:

Recente blogartikelen

Wat klanten vertellen

Ik vond het erg leuk om deze assessments te doen. Door bij een aantal medewerkers uit eenzelfde organisatie op bezoek te gaan leer je zo’n club wat beter kennen. Wat ik zo bijzonder vond aan deze reeks was dat Swazoom kinderopvang verzorgt binnen een welzijnsorganisatie.

Herman van den Brink
Herman van den BrinkAssessor

Waarom ik graag voor QRM assessments uitvoer? Het is hét assessment bureau die goede relaties onderhield met de opleidingsinstituten die vrijstellingen moesten geven. Geen enkel ander assessment bureau heeft zoveel resultaten behaald voor de kandidaten.

Ad van den Berg
Ad van den BergAssessor
© Copyright - QRM