E-portfolio
Een E-portfolio is een persoonlijk digitaal dossier van mensen. Iets als een personeelsdossier maar dan in een modern jasje en altijd beschikbaar en deelbaar. In het E-portfolio worden scholingsbewijzen en werkervaring systematisch en gedetailleerd vastgelegd. Het E-portfolio bewijst immers wat je kent en kunt en hoe jij de dingen aanpakt.
Als privé-persoon kun je vanuit het E-portfolio allerlei leuke dingen doen: modern CV genereren, beoordelingen integreren, aansturen van een 360 over jezelf en al je competentiegerichte ervaring vastleggen. Voorzie je E-portfolio op gezette tijden van een (functie -of opleidings) competentieprofiel en je weet periodiek wat je waard bent.
Met het E-portfolio zet je als werkgever je bedrijf in de ontwikkelmodus door de koppeling te maken met uw Strategische Competentieprofielen (SCP).  Ieder moet bijblijven, als ondernemer bepaalt u de richting. Uw medewerkers bouwen aan hun eigen digitale personeelsdossier waar zij en u altijd en overal bij kunnen.
Zo werkt u aan weerbaarheid en mobiliteit van mensen want een gezonde organisatie heeft een zekere doorstroom nodig.
Bovendien ontsluit het E-portfolio in combinatie met 360 de kennis van individuen voor het hele bedrijf. Mensen worden zichtbaar expert op bepaalde competenties. Zo kunnen  zij effectiever en efficiënter ingezet worden om projecten sneller en beter te laten verlopen.
Kennis is het enige dat zich vermenigvuldigd als je het deelt.
© Copyright - QRM